4 TIPPEK, TANÁCSOK AZOKNAK, AKIK SZERETNÉNEK INDÍTANI JÓGA

Indul a jóga, meg lehet kezdeni egy új kapcsolat. A jóga ad nekünk egy csodálatos bizsergető érzés, világít a Szeme, a mosolya, az ajkán, egy kicsit megszokni ezt az érzést – mindig többet akar – persze, jó értelemben. “Jogilag Magas” – az egyik tanárom hívta. Köszönöm, Susan! Mint a legtöbb dolog az életben, a jóga fontos, hogy a start – ez az a pillanat, amikor megalapozza a jó gyakorlat, amelyre építhetünk, nő a rock a jövőben. Az alábbiakban ajánlok a személyes 4 tipp azoknak, akik meg akarják kezdeni a jóga. Vagy, ahogy egy szerető kis emléket jógik, maci, újra meg újra visszatérve a Gondolatok a kezdet.

A JÓGA a jóga Szőnyeg, csak te, a tested körül, a gondolatait, az érzéseit, érzelmeit. Tényleg senkinek nem kell összehasonlítani, de képes lesz arra, hogy. Ha azt veszi észre, hogy hasonlítsd magad a körülötted, te pedig nem fél, mind időről időre mi – mi vagyunk a nép – ne feledje, hogy minden tőlünk gyakorolták, gyakorolják a jóga a másik ok, hogy nem számít, hogyan néz ki kívülről, sokkal bölcsebb, mint gondolnád be, hogy úgy érzi, kényelmes, jól. Ne feledje, a motiváció, hogy miért vagy ebben a pillanatban a Szőnyegen, majd magamra koncentrálok. A dolog a tetejére, aztán élvezd a jóga!

Nekem, a légzés az egyik legfontosabb szempont a jóga. Levegőt mindig egy emberi élet. Ez magában foglalja a az oxigén, a prána (életenergia, is ismert, mint a qi) , dörzsöli, mozog a Test, a légzés, lélegzés, folyamatosan be a csodálatos, segédeszköz a test energia, erő, illetve oxigén. Fókuszálás a levegőt során a mozgások pedig tisztában a levegőt, érzem, látom, egy mélyebb kapcsolat test, mind a lélek, hogy megvilágosodtam, nyugalmat merülhetnek fel a fejedben. Egy másik nagy szempont, hogy automatikusan történik, amikor összpontosít a levegőt, az “ÉRKEZÉS” itt, most, függetlenül attól, hogy ebben a pillanatban a jóga Szőnyeg, vagy az a gép. Élvezze A levegőt!

A kíváncsiság mindig ott van, hogy segítsen bejutni a robotpilóta üzemmódban. A jóga csak egy nagyszerű módja annak, hogy ismerje meg egy kicsit jobban. Hogyan reagálnak, hogyan működnek, milyen gondolatok vándorol a fejüket. Mit gondolsz, mit te magad vagy a felelős, fizikailag, szellemileg, érzelmileg, azok számára, akik szeretnék, hogy tovább is lelkileg. Fejlesztési egyfajta Kíváncsiság segít, hogy megtapasztalják a különböző helyzetekben a jóga Szőnyeg, távol a jóga szőnyeg új, más, intenzívebb. A kíváncsiság, az az elme, a kezdő vezet, hogy jobban érdekel, gondosabb kezelése saját magát, meg a saját testet, vezet egy szerető kezelés, magát az őt körülvevő embereket.

Figyelj arra, hogy mit kell mondani a tanár

Igen, tudom, hogy ez nem mindig könnyű. Most, hogy a jóga Szőnyeg, megpróbálja visszaszerezni az ászanák, a légzés koncentrálni, aztán kezdődik a belső párbeszéd, a vita, a belső hang, hogy van valami, amit akarnak tőlünk – mi mást tehetnék, a torta még nem sütött, az adóbevallás, hogy mélyebben be a helyzetben van szüksége, tervezés ünnepek a következő félévben, hogy a gyermekek a holnap, a lovasoktatás. Tudtad, hogy? Találkozunk nap mint nap. Hadd kérdezzem meg magadnak, hogy ezek a hangok csak fokozatosan csendesebb, Kifejezni a szavak, kifejezések, történetek, magyarázatok a tanító vagy a tanár. Elképesztő, hogy a póz érzem, hogy nagyon másképp, amikor csak egy belső beszélgetés a csendes, de csak egyszer érezni, érezni, hogy mi történik. Egy jó tanár segít érezni az érzéseit, hogy a belső hangokat, amelyek nem mindig olyan jó, hogy csendesebb, illetve, hogy még több hangos, szelíd, csendes hangon, amit csak hallottam.

Kívánok neked sok-sok móka, Randizás, a saját, különleges jóga. Jó szórakozást! Pedig minden jógik, jóga, amely mindig megtalálja a módját, hogy a Mat – tartja a kezdeményezést-nem baj, majd adj magadnak időt a jóga Szőnyeg! Ha további tippek, kérjük, tudassa velünk, oszd meg a tudást, tapasztalatot velünk. Minden, minden szeretet, élvezni az élet minden pillanatát! További tippek, trükkök az Eva-Maria személyesen! végez jógát az Biohotel Miramar az Északi-tengeren